Ігор Ткачук: Сьогодні провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів Одеської філії...

Ігор Ткачук: Сьогодні провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів Одеської філії державного підприємства «Адміністрації морських портів України»

Загрузка...

Розпочалась зустріч з обговорення реалізації капітальних інвестицій на території держпідприємства.

За словами головного інженера ремонтні роботи тривають у графіку, з дотриманням будівельних норм та стандартів. Зокрема, на причалі №7 продовжуються роботи з занурення тилових паль та бетонування основи причалу; на причалі №1-з завершено випробування занурених паль, йде підготовка до наступного етапу робіт; завершено узгодження технічної документації щодо реконструкції автомобільної естакади, розпочато процедуру закупівлі.

Щодо ремчерпання, то роботи було проведено на причалах № 8, 10, 25, 26. Наразі техніка базується на причалі № 23. Очільник профільного відділу доповів про підготовку порту до круїзної кампанії-2019. Триває благоустрій Морвокзалу: завершення заплановано на 10 травня. Саме у травні ми прийматимемо перший круїзний лайнер, до речі на сезон нинішнього року заплановано 17 суднозаходів. На підприємстві триває навчання співробітників з протипожежної безпеки. Керівник служби з питань морської безпеки доповів про виконання плану навчань й інструктажів стосовно дотримання норм безпеки й повідомив про проведення внутрішніх аудитів.

Окрім цього разом з керівниками структурних підрозділів обговорили деклараційну кампанію 2019, кадрові питання та закупівельну кампанію.

На данном изображении может находиться: Геннадій Ткачук, сидит и в помещении


На данном изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и на улице
На данном изображении может находиться: небо и на улице
На данном изображении может находиться: небо и на улице
На данном изображении может находиться: небо и на улице
На данном изображении может находиться: океан, небо, на улице и вода

Ігор Ткачук


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO