СБУ у межах своєї компетенції у стислі терміни надасть правову оцінку візиту...

СБУ у межах своєї компетенції у стислі терміни надасть правову оцінку візиту Юрія Бойко та Віктора Медведчука до одного з лідерів країни-агресора та їх заявам

Загрузка...

Служба безпеки України у межах своєї компетенції у стислі терміни надасть правову оцінку візиту громадян України Юрія Бойко та Віктора Медведчука до одного з лідерів країни-агресора та їх заявам.

Водночас, ми не виключаємо можливий опосередкований зв’язок цієї події із попередженим СБУ у Харкові терористичним актом у метрополітені.

Як зазначив Голова Служби безпеки України Василь Грицак: «наявні в СБ України матеріали свідчать, що спецслужби РФ у будь-який спосіб намагаються відволікти увагу громадськості від викритих корупційних схем фінансування виборів у інтересах одного з кандидатів у Президенти України, який влаштовував раніше та влаштовує зараз кремль». За його словами, для цього Росія відкрито, жертвуючи малим, щоб змусити СБУ – за термінологією спецслужб – «переключитися на негідний об’єкт», аби сприяти приведенню до влади тих, хто влаштовує особисто Володимира Путіна.

Служба безпеки України


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO