Серйозна заява: Ахметова звинуватили в створенні «ДНР»- політичний експерт Мізрах Ігор

Серйозна заява: Ахметова звинуватили в створенні «ДНР»- політичний експерт Мізрах Ігор

Загрузка...

Днями Україну сколихнула серйозна заява колишнього ватажка «ДНР»  Олександра Бородая.

Він назвав Ріната Ахметова одним із реальних творців псевдо республіки. У своєму інтерв’ю він чітко вказує Ахметова, як  одного із творців кривавої республіки, та навіть гордиться тим, що врешті віджав її у найбагатшої людини України.

За його словами він ні в якому разі не мав наміру йти на альянс із олігархом, та все ж різного роду переговори неодноразово велись. Також Бородай вказав, що колишній голова служби безпеки «ДНР» Ходаковський Олександр Сергійович працював саме на Ріната Ахметова і виступав посередником у переговорах.

Багато жителів України здогадувались, що Ахметов є причетний до війни з Росією, та мало хто був готовий уявити, що він є одним із творців «ДНР», а це по суті означає партнерство з Кремлем… Робити такі заяви на себе не брав ніхто, адже це є найстрашнішим обвинуваченням, і щоб таке виголосити потрібно мати суттєві докази. Та як бачимо, всі про це перешіптувались, та докази ніяк і ніде не випливали, ну будемо відвертими – вже і не випливуть. І такі гучні слова колишнього ватажка псевдо республіки ніхто крім журналістів на озброєння не візьме.

Ахметов в Україні має недоторканість більшу ніж будь-який депутат, а можливо навіть більшу за Порошенка. А щодо самого Петра Олексійовича то йому вже довго приписують, і можна вважати по суті, тісну співпрацю з Рінатом Леонідовичем Ахметовим. Перевагою донецького олігарха є те, що він вміє домовлятись. Йому немає значення хто буде при владі – всі «люблять гроші».

Зараз прикриває Порошенко, а за місяць, можливо – Тимошенко чи Зеленський. Тому наскільки був би , чи не був творцем «ДНР» — він все-рівно буде недоторканим. А заява такої особи, як Олександр  Бородай  викличе лише усмішку на його обличчі, і не більше…

Самим «смішним» в цій ситуації буде те, що наша влада разом із НАБУ, ГПУ і СБУ навіть не візьмуться перевіряти достовірність цієї інформації. Та зрештою навіщо… Вони і так все знають, та ніхто не «обріже гілку на якій сидить». В цій новині все ж найгіршим є те, що нашим воїнам та всьому українському народу знову плюнули в обличчя.

Що можна говорити про такого титана, як Ахметов, якщо наші правоохоронні органи не можуть довести до логічного завершення будь-яку справу проти рядового чиновника. А для себе взагалі нещодавно придумали амністію – скасування 368-2(незаконне збагачення), а саме ця стаття могла і виявити,  що багато хто із підозрюваних збагатився саме з рук пана Ахметова, або з ним як партнери. Нажаль, в Україні всі органи правопорядку є під ручним правлінням, тому розкриті реальні справи проти реальних злочинців будуть лише мріями простих громадян.

Якщо в цілому глянути, що відбувається в Україні за останній час то ми бачимо як наша ненька загрузла в хаосі, її роздирають на шматки всі хто може: Путін, Порошенко, Коломойський, Ахметов і їм подібні. Все настільки є напруженим, що здається – в будь-яку секунду відбудеться масштабний «вибух», який не матиме пощади ні перед ким. Багато людей висловлюється: «Український народ все витримає та переможе» — та всьому є межа, і вона близько…

Політичний аналітик, експерт

Мізрах Ігор


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO