Мова, якою ти спілкуешся, не завжди говорить про твою відданість Батьківщині

Мова, якою ти спілкуешся, не завжди говорить про твою відданість Батьківщині

Загрузка...

Хочу подякувати Роман Скрипін (Roman Skrypin) за цей випуск: якби не він, я б надіслав SMS саме за цих двох колаборанток. Ще раз переконався: мова, якою ти спілкуешся, не завжди говорить про твою відданість Батьківщині. Сподіваюсь, що це інтерв’ю побачать тисячі українців і гурт ANNA MARIA не те, що на Євробачення не поїдуть, а забудуть, що таке концерти в Україні впринципі. Глядач, який додзвонився в студію наприкінці, чітко сформулював те, про що подумає кожен українець під час перегляду цього відео.

Анна-Марія VS Роман Скрипін

Хочу подякувати Роман Скрипін (Roman Skrypin) за цей випуск: якби не він, я б надіслав SMS саме за цих двох колаборанток. Ще раз переконався: мова, якою ти спілкуешся, не завжди говорить про твою відданість Батьківщині. Сподіваюсь, що це інтерв'ю побачать тисячі українців і гурт ANNA MARIA не те, що на Євробачення не поїдуть, а забудуть, що таке концерти в Україні впринципі. Глядач, який додзвонився в студію наприкінці, чітко сформулював те, про що подумає кожен українець під час перегляду цього відео.

Gepostet von Savintsev TV am Freitag, 22. Februar 2019


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO