Благодійна виставка «Повернення до Дому» – підтримка військовополонених моряків ВМС ЗС України

Благодійна виставка «Повернення до Дому» – підтримка військовополонених моряків ВМС ЗС України

Загрузка...

23 лютого, в Києві відкрилася благодійна виставка “Повернення доДому” на підтримку військовополонених моряків в Національному історико-архітектурному музеї «Київська фортеця».

Виставка організована Управлінням Цивільно-військове співробітництво – CIMIC Збройних Сил України спільно з Командуванням ВМС ЗС УкраїниНаціональний військово-історичний музей України, Національним історико-архітектурним музеєм «Київська фортеця» та рідними військовополонених українських моряків.

Виставка картин привертає увагу суспільства до протиправних дій російського уряду щодо незаконного утримання українських військових у російських в’язницях, а також надає моральну підтримки нашим хлопцям, які знаходяться у полоні.

Більше двох місяців художники з усіх куточків України писали картини на подарунок і в підтримку нашим хлопцям, що зараз є військовополоненими у Росії.

За приклад була взята картина Беати Куркуль Beata Kurkul «Маленький кораблику, повертайся додому!», намальована у перші дні полону.

Художники відтворили «копію», але у своєму стилі і зі своїми емоціями. Картини будуть подаровані самим хлопцям, після їх звільнення.

— Три місяці наші хлопці знаходяться в полоні. Це дуже не проста історія важка, але українська влада, попри всі ці непрості процеси, докладатиме усіх зусиль щоби країна агресор понесла повну відповідальність за ці злочини, — зазначила перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко Iryna Gerashchenko.

— Від імені керівництва Збройних Сил України хочу висловити подяку художникам, які більше двох місяців писали ці картини на підтримку наших бійців. Хочу запевнити, що керівництво на всіх рівнях вживає всі можливі заходи і покладає всі можливі зусилля щодо звільнення наших мужніх моряків та повернення їх на Батьківщину, — додав начальник Управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України полковник Олексій Ноздрачов Nozdrachov Alex.

На данном изображении может находиться: 14 человек, в помещении

На данном изображении может находиться: 1 человек

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются

На данном изображении может находиться: 3 человека, люди стоят

На данном изображении может находиться: 7 человек, в помещении

На данном изображении может находиться: 11 человек, люди сидят, толпа и в помещении

На данном изображении может находиться: 7 человек

На данном изображении может находиться: 2 человека

На данном изображении может находиться: 2 человека

На данном изображении может находиться: 4 человека, люди улыбаются

На данном изображении может находиться: 16 человек, люди улыбаются, люди стоят и в помещении

Нет описания фото.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO