У Москві заарештували колишнього “міністра ДНР”

У Москві заарештували колишнього “міністра ДНР”

Загрузка...

У Москві затримали колишнього “міністра агропромислової політики та продовольства” так званої “ДНР” Олексія Красильникова. Про це колишній “міністр ДНР” сам написав на сторінці в “Фейсбуці”.

Екс-“міністра ДНР” підозрюють в дрібній крадіжці – крадіжці зарядного пристрою. Красильников не виключає, що його можуть депортувати до України.

“Перебуваю в московській поліцейській дільниці, в Тверському районі на вул. Велика Дмитрівка, 2. Відібрали паспорт, ключі від готелю. 6 годин сиджу в очікуванні. Швидше за все, буду затриманий. Затримували рядові співробітники поліції. Знали, що я міністр. Кажуть про депортацію мене до України”, – написав Олексій Красильников.

Про Красильникова відомо, що він корінний донеччанин, був “міністром агропромислової політики та продовольства ДНР”, внесений в базу “Миротворець”, в 2014 році балотувався на пост “ватажка ДНР”, проте зняв свою кандидатуру на користь Захарченка. У листопаді 2014-го він і ще ряд “чиновників” були арештовані в Донецьку. Потім Красильников появився в Росії.

Раніше Today.ua писали, що ватажок “ДНР” Денис Пушилін постійно підозрює своє оточення в підготовці “перевороту”. Тому він постійно змінює “міністрів”, охорону, змушує по кілька разів на день обшукувати і перевіряти на наявність вибухівки житло, кабінет, автомобіль та інші місця.

today.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO