ФСБ причетна до безладів у Франції та планує такі ж в інших...

ФСБ причетна до безладів у Франції та планує такі ж в інших країнах Європи,- СБУ

Загрузка...

Російські спецслужби, причетні до організації безладів під час акцій протесту у Франції, планують аналогічні провокації й в інших європейських країнах – Бельгії, Німеччині, Іспанії, Болгарії тощо.

Такою інформацією володіє Служба безпеки України.

Як зазначили в СБУ, протягом останніх років Москва наполегливо намагалася взяти під контроль європейські радикальні громадсько-політичні структури.

“Щорічно на території РФ за безпосереднім організаційним і фінансовим сприянням російських спецслужб проводилися так звані «конференції лідерів правих партій Європи», «міжнародні консервативні форуми», збори «глобального революційного альянсу», де ідеологи «руського миру» Олександр Дугін, Сергій Глазьєв та інші озброювали іноземних представників теорією силового повалення європейських демократій. Для набуття «революційного досвіду» радикалів з Європи сотнями вербували для терористичної діяльності у складі НЗФ та спеціально вивозили під виглядом фейкових спостерігачів на псевдовибори в анексований Крим і окупований Донбас”, – йдеться у повідомленні.

Сьогодні ж, зазначають в українській спецслужбі, ті самі радикали під прапорами так званої “ДНР” та під кураторством співробітників ФСБ і ГУ ГШ ЗС РФ складають «практичний іспит». “За спиною мирних мітингувальників вони вдаються до організації безладів та актів насилля у Франції. Але, за інформацією СБУ, російські спецслужби мають організувати аналогічні провокації у Бельгії, Німеччині, Іспанії, Болгарії та інших європейських країнах”, – заявляють у СБУ.

Нагадаємо, «Шахтар» за 4 дні продав 20 тисяч квитків на матч проти «Ліона».

informator.news


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO