Група активістів, які об’єднались в громадську ініціативу “Хто замовив Катю Гандзюк?” увійшли...

Група активістів, які об’єднались в громадську ініціативу “Хто замовив Катю Гандзюк?” увійшли до спецпроекту Новое Время

Загрузка...

Група активістів, які об’єднались в громадську ініціативу “Хто замовив Катю Гандзюк?” увійшли до спецпроекту Новое Время “Люди нового времени 2018” за ефективний громадський контроль розслідування резонансного вбивства https://is.gd/3W7T9j .

“Соратники, друзі та адвокати Катерини Гандзюк вимагали від поліції відповіді на записання, хто напав, хто організовував та хто замовив Гандзюк. Ці питання вони задавали публічно на створеній ФБ-сторінці Хто замовив Катю Гандзюк?. Також громадські активісти власними силами ведуть розслідування злочину. Саме вони розкопали, що спочатку поліція затримала невинну людину – Миколу Новікова”, – йдеться у статті НВ.

Редакція вже четвертий рік підряд виділяє серед співвітчизників людей, які встановлюють нові стандарти в різних сферах життя – від бізнесу до і до культури, – і пише їх короткі історії, які доводять: не лише влада, але й суспільство, здатне змінити Україну.

До спецпроекту також увійшов кінорежисер, політв’язень Олег Сенцов, історик Сергій Плохій, суддя Лариса Гольник та ряд інших людей.

На данном изображении может находиться: 1 человек, улыбается

НВ


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO