Один з фігурантів справи нападу на Катерину Гандзюк, людина, яка в деяких...

Один з фігурантів справи нападу на Катерину Гандзюк, людина, яка в деяких джерелах вказана одним із ймовірних замовників вбивства, намагається втекти з країни

Загрузка...

Один з фігурантів справи нападу на Катерину Гандзюк, людина, яка в деяких джерелах вказана одним із ймовірних замовників вбивства, голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер намагається втекти з країни.

Інформація від наших джерел. Прес-служба цієї особи мовчить та ховається.

Закликаємо не допустити того, щоб будь-хто з підозрюваних міг безперешкодно залишити Україну до закінчення слідства та покарання винних у смерті Каті. Будь-яку втечу ми вважаємо проявом того, що влада і слідство дають можливість вірогідним фігурантам справи уникнути відповідальності.

Якщо голова місцевої ВО “Батьківщина” не причетний до вбивства, то чому не лишається в Херсоні? Чому не допоможе слідству знайти правду? Чого намагається втікти? Чому його прес-служба не може пояснити, куди саме він зник?

Прохання до всіх наших підписників та тих, хто читає цей пост: поширте, будь ласка, фото цієї людини, нам дуже допоможе якщо небайдужі громадяни в Україні та, можливо вже за кордоном, будуть фіксувати на фото та відео пересування цього громадянина. Дякуємо.

Хто замовив Катю Гандзюк?


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO