Українці здобули ще два “срібла” на Іграх нескорених

Українці здобули ще два “срібла” на Іграх нескорених

Загрузка...
Ще дві срібні медалі завоювала українська збірна на Invictus Games (Іграх нескорених) в Австралії. У штовханні ядра срібло отмав Юрій Дмитренко, а в стрільбі з лука – Олександр Зозуляк.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

“І знову медалі від наших Нескорених – і одразу два срібла! У штовханні ядра медаль нашій команді Invictus Games: Team Ukraine приніс Юрій Дмитренко, а стрільбі з лука – Олександр Зозуляк! Вітаємо та пишаємося нашими хлопцями”, – зазначається в повідомленні.

Ігри нескорених – міжнародні спортивні змагання для військовослужбовців та ветеранів із обмеженими фізичними можливостями, набутими під час виконання службових обов’язків. Участь у змаганнях беруть представники країн-членів НАТО, а також стратегічні партнери Альянсу.

Уперше Ігри нескорених, засновані британським принцом Гаррі, пройшли в 2014 році в Лондоні. Цьогоріч у змаганнях беруть участь команди 18 країн: Афганістан, Австралія, Канада, Данія, Естонія, Франція, Грузія, Німеччина, Ірак, Італія, Йорданія, Нідерланди, Нова Зеландія, Польща, Румунія, Україна, Велика Британія, США.

ukrinform.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO