У Кремлі паніка: Росія готова до бунту

У Кремлі паніка: Росія готова до бунту

Загрузка...

Незважаючи на  те,  що  багато  росіян  дійсно  підтримують  чинну  російську  владу,  паніка  із найближчого  оточення  глави РФ  поширилася на всю  столицю.

Наразі Кремль охоплений параноєю і перебуває в паніці, чекаючи народних виступів і маршів протесту, повідомляють Патріоти  України. Так, в Живому Журналі користувач na6ludatelb повідомляє, що вулиці Москви і Петербурга буквально наводнили силовики: «в неділю багато ходив по Пітеру, вразило – величезна кількість поліцаїв на вулиці:  ходять юрбами і ладом, бійців по 100 – ходять нарядами по 2-3 – постійно пролітають поліцейські авто – промайнуло кілька нових, на базі Газелі, автозаків – проїхали колони вантажівок з ментами»- повідомляє він.

Інформацію блогера підтверджують і інші користувачі. Вони додають, що вулиці російської столиці і великих міст заполонили плакати, які застерігають росіян від критики путінського режиму в соціальних мережах. Підготовку Кремля до придушення антипутінських виступів підтверджує факт проведення в Москві спеціальної наради за участю високопоставлених співробітників МВС РФ і представників регіональних адміністрацій.

Головне питання порядку  денного звучало  так: «Заходи протидії протестним виступам,   через  падіння рівня життя». Про проведення наради повідомляють  росЗМІ.