ДРУЗІ! ПОТРІБНА ДОПОМОГА! У сім’ї нашого земляка, офіцера, людини з великої...

ДРУЗІ! ПОТРІБНА ДОПОМОГА! У сім’ї нашого земляка, офіцера, людини з великої літери біда!

Загрузка...

Олег Сандул (позивний “Козак”) – чотири роки з весни 2014 року воює у легендарному батальйоні імені Кульчицького. Знаходився у найгарячіших точках фронту. Був командиром відділення в Слов’янську, командував блок-постом в Дебальцево, а зараз є офіцером-інструктором учбово-бойової групи цього ж батальйону.

На данном изображении может находиться: 1 человек, бородаНа данном изображении может находиться: 1 человек

На данном изображении может находиться: один или несколько человек

Весь цей час його дружина – Валентина хворіла на коксартроз. Протез суглобу не змогли зробити – занадто великі кошти, тому вона приймала знеболювальні. Ці ліки, на жаль, мають побічний ефект – негативно впливають на шкіру та судини. Тому кожна подряпина оберталась трагедією – зірваною шкірою і значною кровотечею.

Наразі стан Валентини тяжкий. Аналізи показали сепсис крові. Перші 5 днів боролись за життя. Лікарі давали невтішні прогнози.

Життя врятували, але тепер доводиться рятувати ноги. В якому вони стані ви можете побачити на фото.

Лунали думки про ампутацію, але лікарі опікового відділення Херсонської обласної лікарні вирішили, що зможуть врятувати ноги і вилікувати їх. Це можливо. Але потребує шалених коштів!

Олег Григорович дуже вольова людина, приклад для багатьох! Життя випробовує сильних…

ДОПОМОЖЕМО ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ!

Карта Приватбанк 5168 7456 0111 2573 Сандул Олег Григорович. Також можна здати кров, І(+), на станції переливання для Сандул Валентини Іванівни. Андрій Калита Татьяна Дергачева Оксана Казакова Ірина Староселець Александр Корняков Наталя Верлата Галина УманецьЕлена Пименова Марина Усенко Сергей Гончар Андрій Гордєєв Елена Резниченко


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO