Якщо влада не відреагує адекватно, на побиття військового пенсіонера іноземцями баригами, це...

Якщо влада не відреагує адекватно, на побиття військового пенсіонера іноземцями баригами, це зроблять патріоти. Просимо поширення

Загрузка...

На відео – мій тато, військовий пенсіонер. На ринку (метро Лісова) заступився за жінку.

Ситуація була наступна: жіночка з двома синами підійшла до прилавку та хотіла взяти якийсь пакетик. Продавець накинувся на ту, почав погрожувати. Мій тато цієї миті проходив повз та по-офіцерськи зробив зауваження, що не варто так поводитись з жінками, особлива якщо ти ще й іноземець і знаходишся в Україні. Той переключив увагу на тата, поводив себе агресивно і спробував його вдарити рукою, але потрапив у шию. Тоді тато викликав поліцію і сказав, що з’ясовуватиме відносини в присутності правоохоронних органів. Продавець тоді викликав свою банду і почав закривати торгову точку, показувати пачку грошей і казати, що то його правоохоронні органи! Далі – все на відео. Згуртованість українців просто вражає.

Питання, чого він туди поліз? Бо є такі люди, які з народження намагаються зробити цей світ кращим не лише для себе! В результаті мого тата і свідків забрали в відділення, де вони надали показання. Банда зникла з місця злочину. В результаті – перелом носу і космічний тиск. Я прошу небайдужих поширити цю інформацію і допомогти вплинути на вирішення справи честі. Пропозиції прошу писати в приватні повідомлення.

https://www.facebook.com/SemenovnaElena/videos/945907602243673/

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO