“Моє серце зараз співає пісню любові до народу України”, – вчений, якого...

“Моє серце зараз співає пісню любові до народу України”, – вчений, якого звільнили з полону

Загрузка...

За словами Ігоря Козловського, заручники пройшли через катування, тиск, але постійно відчували любов народу, любов людей, які молилися за них.

Український історик і релігієзнавець Ігор Козловський після звільнення з полону бойовиків звернувся з промовою під час зустрічі колишніх заручників на аеродромі у Харкові. Про це повідомляє Еcпресо.TV, передають Патріоти України.

“Народе України, ми повернулися. Я відчуваю у своєму серці щастя і те що поет назвав “почуття єдиної родини”. Ми дійсно єдина родина. Нас об’єднує не тільки ця земля, це повітря. Не тільки нас об’єднує наша спільна праця. Нас об’єднує наше бажання зробити так, щоб кожен з нас був вільним. Моє серце зараз співає пісню. Воно співає пісню любові до народу України”, – сказав Козловський.

За його словами, заручники пройшли через катування, тиск, але постійно відчували любов народу, любов людей, які молилися за них.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO