Бойовики “ДНР” вразили черговою “страшилкою” про укропів

Бойовики “ДНР” вразили черговою “страшилкою” про укропів

Загрузка...

Бойовики “ДНР” заявили, що на підконтрольній Україні території нібито бушує африканська чума свиней.

Через це на блокпостах вилучають у людей свинину і м’ясо курки, – передають Патріоти України з посиланням на “Сегодня”.

Місцеві жителі обурені таким “нововведенням”.

“Порізали вчора курей синові, завтра будемо передавати сумку (студент), а наш перевізник щойно подзвонив і сказав, що “ДНР” тепер не пропускає не тільки свинину, але вже і курятину, а також молоко і яйця. Йогурти можна? І щодо курятини це точно? Гуся запеченого можна передати?” – поцікавилася мешканка Волновахи.

“Сьогодні бачив оголошення: будь-яке м’ясо будь-якого птаха і все похідне не можна. Як і зі свининою. Гуся не кладіть – відберуть. За молоко нічого не знаю, але яйця теж не можна. Можна тільки, мабуть, кенгуру везти”, – написав один з очевидців ситуації.

Люди вважають, що бойовики влаштували гетто.

“Знову з нас влаштовують гетто! Нічого передати не можна, типу, харчуйтеся виробленим в “ДНР”. А якщо воно коштує все дорого, якщо банально несмачне? І так вже народ підсадили на російський сурогат”, – обурився житель Донецька.

Крім того, в мережі повідомляють, що ціни на курятину на окупованій території сильно відрізняються від цін на птицю на підконтрольних Україні територій.

“Ось чек з донецького магазину: “Чверть куряча охолоджена – 113 рублів (51 грн) за кіло”. Друзі, яким я подзвонив до Маріуполя, сходили в магазин і уточнили ціну там – 35 грн за кіло. Відчуйте різницю!” – зазначив місцевий житель.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO