Білосніжку відправили до гнома: на Донбасі утилізували дружину Гіві

Білосніжку відправили до гнома: на Донбасі утилізували дружину Гіві

Загрузка...

В рядах бойовиків стало на одного снайпера менше

В окупованому Донецьку ліквідували дівчину вбитого ватажка терористів “ДНР” Михайла Толстих на прізвисько Гіві Анастасію Слободянюк. Вона воювала в рядах бойовиків на позиції снайпера.

Про це повідомив користувач з ніком Ronin в Twitter. 26-річна Слободянюк, більш відома за прізвиськом Білосніжка, народилася в місті Кіровське Донецької області.

“Сьогодні на Донбасі в р-ні Спартака зашкварена нашим снайпером Білосніжка, мразь, вбивця, садистка. Гиви “дочекався” свою зазнобу”, – написав користувач соцмереж.

Слободянюк внесли в розділ “Чистилище” сайту “Миротворець”. Вона воювала проти українських воїнів на позиції снайпера з 2014 року. На рахунку Білосніжки бої за Донецький аеропорт і бойові дії під Іловайськом. Її вдавалося двічі поранити.

Нагадаємо, раніше портал “Знай.ua” повідомляв, на Донбасі ліквідували бойовика Дмитра Рибченка з позивним Риба. Він виконував роль охоронця в особистій охороні ватажка “ЛНР” Ігоря Плотницького.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO