“Заї*али вже своїм Кримом”: Мережу розлютив новий російський кабріолет (відео)

“Заї*али вже своїм Кримом”: Мережу розлютив новий російський кабріолет (відео)

Загрузка...

Користувачі мережі висміяли не тільки саму ідею і дизайн автомобіля, але і його назву.

У мережі підняли на сміх розробку російських конструкторів, так званий родстер з назвою “Крим”, який вийшов на базі легкового автомобіля LADA Kalina, повідомляють Патріоти України.

Як пише “Лайф”, розробники порівнюють новинку з гоночним болідом, так як двигун авто розміщений перед задньою віссю. У свою чергу, користувачі соцмережі назвали родстер “черговим відром”, на яке “соромно дивитися”.

Відзначається, що “Крим” вийде на ринок в класах – економ, “середнячок” та VIP. У базовій комплектації автомобіль буде важити близько 950 кг. Його кузов зроблений зі сплаву, що включає в себе алюміній і леговану сталь.

Елементи обважування в бюджетних версія кабріолета будуть виготовлені з пластику, в більш дорогих варіантах – з композитного пластику, базальтового волокна та карбону.

Так як базою “суперкара” стала LADA, виробники очікують, що ціни на обслуговування “Криму” будуть доступними.

Презентаційний ролик викликав в мережі хвилю іронії.

“Пипець, який жах. Дизайн убогий, вже фара не працює”, “Цей колгосп все ще намагаються просувати? Зібрали з гі*на і палиць”, – стали сміятися в обговореннях.

Користувачі мережі висміяли не тільки саму ідею і дизайн автомобіля, але і його назву.

“До чого тут Крим? Заї*али ви вже своїм Кримом. Чому вже тоді не “КримНаш?”, ” Да, з такою назвою вдвічі соромно буде бачити ЦЕ на вулицях… “- також підкреслили в мережі.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO