Війна на Донбасі скоро закінчиться: Ярош назвав дату перемоги

Війна на Донбасі скоро закінчиться: Ярош назвав дату перемоги

Загрузка...

Лідер українських націоналістів переконаний – до повної перемоги над ворогом українцям лишилося недовго.

Донецьк і Луганськ повернуться під контроль України досить скоро. Про це заявив командир “Української добровольчої армії”, колишній лідер “Правого сектора”, народний депутат України Дмитро Ярош, повідомляють Патріоти України з посиланням на apostrophe.ua.

«Донецьк і Луганськ ми повернемо. І вже досить скоро. Вже не на десятиліття план, так би мовити, а на якийсь набагато менший термін», – заявив він.

Ярош зазначив, що такі висновки засновані на інформації, яку він отримує з-за лінії і по лінії фронту.

«Я ж отримую певну інформацію і з-за лінії, і з лінії фронту. Зрозуміло, що у мене є якісь певні розрахунки стосовно повернення української влади на українську землю. При тому, коли я говорю про українську владу, я маю на увазі насамперед владу українського народу на тій території. І не ототожнюю українську владу з діючою владою», – додав нардеп.

Командир “Української добровольчої армії” також висловився щодо дати звільнення Донбасу.

«Якась дата буде встановлена у будь-якому разі. Це як у нас із днем народження “Української добровольчої армії” сталося. Ми вважаємо, що це трапилось 20 квітня, бо наш перший бій відбувся саме цього дня… Відповідно, ми ведемо свій родовід з 20 квітня 2014 року. Можливо, на 20 квітня 2018 року і День перемоги зробити? Щоб поєднати дві дати – аби не святкувати багато (сміється)», – зазначив Ярош.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO