Експерт вказав на небезпечні наслідки звільнення Штепи

Експерт вказав на небезпечні наслідки звільнення Штепи

Загрузка...

Стало відомо, які серйозні проблеми розкрилися після звільнення екс-мера Слов’янська Нелі Штепи

Зокрема, військовий експерт Дмитро Снєгирьов впевнений, що звільнення сепаратистської є показовим прикладом прихованої амністії.

Така тенденція простежується, на його думку, вже тривалий час, якщо подивитися на судові вироки, які приймаються в Луганській і Донецькій областях щодо організаторів “референдуму” та їх безпосередніх учасників.

“Примітно, що рішення про звільнення Штепи збіглося з виступом Петра Порошенка на Генасамблеї ООН. Це сигнал західним партнерам, що Україна виконає взяті на себе найбільш небезпечні для нашої країни зобов’язання політичної частини Мінських домовленостей”, – вважає експерт.

У той же час, завдяки такій прихованій амністії, на свободу може вийти і екс-глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, який зараз перебуває під арештом.

Його звільнення може відбутися за аналогічною схемою – при наявності доказів, свідки під присягою спростують причетність регіонала до державної зради.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO