В Білорусі вже на повну силу розгортається кримський сценарій

В Білорусі вже на повну силу розгортається кримський сценарій

Загрузка...

Архітектура російських військових навчань на території Білорусії «Захід-2017» спрямована на Сувалкський коридор. Це страшний сон Польщі, країн Балтії, НАТО і ЄС.

Повідомляє портал АНТИКОР з посиланням на ЗМІ.

Росіяни працюють зі страхами своїх противників. Перенесення військових навчань з північного кордону України на північно-західні кордони Білорусії не має нас заспокоювати, тому що це все одно питання стабільності в Східній Європі. Таку думку в ефірі одного з українських телеканалів висловив військовий експерт Олексій Арестович.

Щодо ситуації в Білорусії, то Олексій Арестович зазначив, що ця країна зараз знаходиться на роздоріжжі, або це буде суверенна незалежна держава, або це буде повністю залежна від Росії маленька частина Білорусії.

На думку експерта, в Білорусії задіяний кримський варіант, тобто росіяни не стільки працюють для залишення танків на перехресті доріг, скільки вони працюють з силовиками, дипломатами та лідерами думок в Білорусії, перекуповуючи їх на свою сторону, щоб, коли прийде час «Ч» 90% військових Білорусії визнали, що вони прибічники суверенної Білорусії в союзі з Росією, ніж повністю суверенної Білорусії без будь-яких військових, політичних союзів з Росією. На разі в Білорусії все відбувається так само, як було в Криму, коли 90% складу СБУ перейшло на сторону РФ. Для цього всього не потрібно залишати в Білорусії 40 тисяч вояків, потрібні лише комплексні дії, що й робить Росія.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO