“Путін втрачає позиції”: Експерт розповів про деталі внутрішнього конфлікту в Кремлі

“Путін втрачає позиції”: Експерт розповів про деталі внутрішнього конфлікту в Кремлі

Загрузка...

У прямому ефірі радіо «Ехо Москви» політичний експерт Гліб Павловський прокоментував реакцію президента Росії Володимира Путіна на слова чеченського глави Рамзана Кадирова про можливість піти проти офіційної позиції Кремля по М’янмі.

«Вы только посмотрите: Кадыров заставил Путина в определенной степени с ним консолидироваться. У нас каждый гражданин имеет право не соглашаться с политическим курсом. Даже у губернатора есть такая возможность. Иными словами, такие заявления кажутся в некоторой степени странными», – підкреслив Павловський, передають Патріоти України.

Також політолог вважає, що Путін вже знаходиться в «режимі лавірування». У той же час, експерт розповів, як потрібно сприймати послаблення стратегії Путіна.

«Он только присматривается к новым условиям, в которых он оказался. В новых условиях он руководит достаточно большой группой лиц, которые представляют коррективного Путина, поэтому он должен в этом кругу сохранять баланс. И такая непростая тенденция для российского президента в будущем будет только усиливаться», – сказав політолог.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO