У мережі показали, як росіяни реагують на прапор України (відео)

У мережі показали, як росіяни реагують на прапор України (відео)

Загрузка...

У російському Санкт-Петербурзі 2 вересня, в день закінчення Другої світової війни, пройшли поодинокі антивоєнні пікети.

Активісти, зокрема, протестували проти російської агресії на Донбасі. Один з них, Асан Мумджі, розгорнув в центрі міста український прапор і плакат “Путін, забери погані лапи від України!”, – передають Патріоти України з посиланням на “Грані”.

Також з’явилося відео реакції перехожих на прапор України. Відзначимо, що люди реагували, як правило, вкрай негативно – вимагали прибрати прапор, пропонували постояти з прапором РФ в центрі Києва, а також обурювалися, що українці вважають росіян окупантами.

Асан Мумджі повідомив, що під час минулих подібних акцій не раз траплялися напади на пікетників.

Як повідомляють “Грані”, також активісти в центрі Санкт-Петербурга провели пікети з плакатами “02.09.1945 закінчилася Друга світова війна. “Чи можемо повторити “або” Ніколи знову? Вибір за нами”, “Гітлер, Сталін, Муссоліні, Хірохіто розв’язали II Світову війну. Путін, Кім Чен Ин, Асад, Мадуро – III Світову війну? Невже допустимо?”, “Ми проти багатополярного світу з центрами сили. Ми – за мир єдиний і різноманітний”, “На Росію не нападав ніхто! Наша країна веде війни, яким немає виправдання, – в Україні, в Сирії”. Повідомляється, що це перша в серії акцій, які анонсують Марш миру, який відбудеться 24 вересня.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO