“Несе Галя воду” – Артем Кондратюк випустив новий кліп на українську класику!

“Несе Галя воду” – Артем Кондратюк випустив новий кліп на українську класику!

Загрузка...

Як часто кожен із нас одразу розуміє сенс тієї чи іншої пісні? Ми частіше запам’ятовуємо мелодію композиції, а вже потім осмислюємо її слова.  Більшість людей наспівує музику, але не всі одразу розуміють її сенс. До того ж, кожен із нас відчуває пісні по різному, тому що кожна людина в піснях бачить і уявляє щось своє. Практично всі знають українську народну пісню “Несе Галя воду”!

А чи всі точно розуміють про що саме ця пісня? Якщо уважно прочитати текст пісні, то ми зрозуміємо, що вона – про чоловічі бажання.

Артем Кондратюк разом з режисером кліпу Маргаритою Івасенко, оператором Василем Боровим та продюсером Ларисою Івасенко  почали працювати над ідеєю кліпу. На перший погляд, прослухавши пісню “Несе Галя воду”, майже кожен уявляє Галю з повними відрами води, коромислом та Іванка, який залицяється до молодої Галі. Але режисер вирішила відійти від такої традиційно-фольклорної концепції  і запропонувала подивитись з іншого боку. Ідею кліпу зосередили на чоловічих бажаннях та фантазіях. В пісні  чітко описується як молодий Іванко з усіх сил залицяється до Галі з бажанням  завоювати її. Акцент поставлений на те, що саме чоловіки відчувають за своєю природою, коли бачать гарних дівчат  і з чим асоціюють свої бажання, які образи та дії народжуються в їх уяві.

“Наша нова відеоробота кардинально відрізняється від попередніх кліпів.  Мені дуже хочеться показати себе з різних сторін як творчу особистість. І це абсолютно нормально якщо артист експериментує! Тому що всі звикли бачити співака Артема Кондратюка в романтичному амплуа. Так, я люблю створювати лірику. Але я й люблю співати драйвові пісні та експериментувати. Нове відео вийшло дуже сучасне, динамічне, насичене та яскраве! Хочу подякувати усім і кожному, хто працював над новою відеороботою. Всі люди, які доклали творчих зусиль на зйомках – справжні професіонали своєї справи! А їх за кадром було багато. Єдине, до чого я закликаю глядачів, так це віднестись до моєї нової відеороботи з гумором та гарним настроєм. Головна мета цього відео – підняти людям настрій! Ніяких глибинних філософських меседжів ми не запаковували в нову роботу, хоча деякі моменти в кліпі наштовхують замислитись, а які саме – дивіться в новому кліпі! ” – розповідає Артем Кондратюк.    

Нове відео на українську народну пісню “Несе Галя воду” – це чергова екранізація нового треку співака. Артист не збирається на цьому зупинятись, тому що його шанувальники завжди з радістю чекають на нові пісні та кліпи. Наразі Артем Кондратюк працює над своєю новою авторською піснею, в якій теж себе спробує у новому стилі.


https://unt.ua/news-ukraine-and-worlds/98693-artem-kondratyuk-vipustiv-noviy-kl-p-pro-galyu.html

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO