Голова Запорізької ОДА Бриль написав на “Наші гроші” заяву в поліцію

Голова Запорізької ОДА Бриль написав на “Наші гроші” заяву в поліцію

Загрузка...

За матеріалами заяви відомості внесені в ЄРДР за статтею 182 частиною 1 (Порушення недоторканності приватного життя). Матеріали провадження приєднанні до справи щодо нападу на знімальну групу. 

Нагадаємо, що в процесі зйомок будинку голови Запорізької ОДА до журналіста та оператора під’їхав невідомий на автівці Volkswagen Caddy, яка зареєстрована на Костянтина Бриля. Чоловік, вийшовши з машини та не представившись, ногою вибив з рук оператора пульт від квадрокоптеру. Пізніше в коментарі Костянтин Бриль заявив, що невідомий – його друг.

Читайте також: У незрячого луцького музиканта просто на вулиці вкрали баян…прохання поширити та долучитися до пошуку. Не можна ображати хороших людей!

Зазначимо, що під час зйомок кордони приватної власності Бриля жодним чином порушені не були.3-го квітня «Наші Гроші» опублікували журналістській матеріал «Наші гроші №162. З колибелі в Куршавель – вражаючі Інстаграми дітей чиновників». Зокрема в матеріалі йшлося про стиль життя дітей Костянтина Бриля, які відпочивали в найкращих курортах світу.