Прогресивні реформаторські політсили об’єдналися заради майбутнього і кращого життя українців

Прогресивні реформаторські політсили об’єдналися заради майбутнього і кращого життя українців

Загрузка...

Політична сила “ВОЛЯ” урочисто об’єдналася із “Рухом нових сил” на площі біля Верховної Ради 19 квітня.

На заході були присутні Юрій Дерев’янко, Міхеїл Саакашвілі,а також представники “ВОЛІ” і “Руху нових сил”. Мета возз’єднання – реформи і боротьба проти олігархату в Україні.

У своєму виступі депутат від “ВОЛІ” Юрій Дерев’янко зазначив, що в українському суспільстві давно назрів запит на обєднання реформаторських політсил. Він переконаний, що потреба згуртування відображає запити українського соціуму.“Ми виконуємо волю українців, щоби згуртуватися навколо перемоги і розвитку України. Ми впевнені, що реальні зміни в цій країні зможуть зробити тільки нові люди. Ми сьогодні, як політична партія “ВОЛЯ”, маємо спільні ідеологічні цінності, маємо спільне бачення із “Рухом нових сил”, маємо, що найважливіше, можливості це все втілити”, – розповідає волієць.Нардеп наголосив на ролі 3-го президента Грузії в тому,що він зумів свою країну реформувати і перетворити на успішну державу, яка динамічно розвивається у європейському напрямку. А для того, щоб втілити реформи в Україні, на думку Дерев’янка, варто поспішати.“Ми маємо робити швидкі і рішучі кроки. Не маємо часу,щоби торгуватися з олігархами, повільно боротися з системою і зволікати з покращенням життя в країні, – каже представник “ВОЛІ”.

За його словами, попередня політична система сама себе реформувати не може, оскільки для олігархату вона є сенсом існування. А корупція – це метод її роботи. Тому, якщо сьогодні ліквідувати корупційні механізми і олігархат, то це буде самогубство для старої системи.Також депутат відзначив, що те, що об’єднання пройшло на площі під ВР, є дуже символічним. Тому що тут, за спинами людей, видніється велика Україна, і тепер це об’єднання несе в собі велику відповідальність перед державою.“Переконаний, що лише люди з новими принципами,переконаннями та цінностями здатні змінити цю країну. Ми створимо ту альтернативу, яка стане перемогою в боротьбі проти діючої системи, і яка зможе привести Україну до перемоги, зробити реформи, яка зможе показати результат.

Разом ми — сила, і разом обов’язково переможемо”, – заявив народний депутат України.

Також він закликав приєднуватися до лав нового утворення інші прогресивно налаштовані політсили та організації.Після очільника політсили “ВОЛЯ” на зібранні виступив колишній президент Грузії, а нині — український громадсько-політичний діяч Міхеїл Саакашвілі.“Зараз ми бачимо потужний вітер змін на наших прапорах. І це початок шляху об’єднання. Верховна Рада, яка 25 років“розводила” український народ, цього більше не робитиме. Ми не допустимо такого”, – промовив Саакашвілі.Він переконаний, що як тільки у парламент пройде більшість, що сформована зі справжніх представників України, “іншої” України, то можна буде вже за перший тиждень зняти з депутатів недоторканність, вже за місяць- півтора прийняти необхідні конструктивні закони, а засудити й покарати всіх, хто на це заслуговує, можна буде максимум за півроку. Масштабне ж економічне зростання можна буде забезпечити максимум за рік. Це все можна зробити за наявності волі.Також Саакашвілі розповів, що його вразило у “ВОЛІ” і чому він вирішив об’єднатися саме з цією політсилою.“Побачивши вас уперше, я був дуже позитивно вражений вашим ентузіазмом, вашими прагненнями щось змінити, вашою чесністю. Тоді для себе вирішив, що ми будемо обєднуватися, що б не сталося”, – сказав Саакашвілі.

Колишній очільник Грузії наголосив, що президентських амбіцій він не має:“Там де 2 українці, там 3 гетьмани. Ніяких претензій на гетьманство пред’являти не буду. Але одне прагнення у мене все ж є: разом з вами все змінити”.Також політик відзначив, що ненормально вважати нинішню владу кращою за попередню при відсутності економічного зростання.Нині до прогресивного об’єднання реформаторів, як повідомив М. Саакашвілі, приєдналися вже 9 мерів і півтисячі депутатів різних рівнів.“Наша сила готова повністю змінити структуру влади, тому нас сприйматимуть серйозно, це вже помітно. Ми тут всерйоз і надовго, – говорить грузинський політик. – Я не налаштований зараз пояснювати, чому раніше все не вийшло.Я налаштований довести, що все вийде, причому – разом з вами. Я налаштований іти до кінця й перемагати. Слава Україні!”.

Підсумувала виступи політиків представниця “ВОЛІ” очільниця фракції в Івано-Франківській облраді Ольга Галабала.“Сьогодні — історичний день. Ми об’єднуємося не заради чергових виборів чи мандатів, а заради того, щоб почати об’єднання прогресивних нових сил проти старої корумпованої олігархічної системи”, – повідомила представниця “ВОЛІ”.За її словами, “Рух нових сил” – це не просто чергова політична партія, а це об’єднання різних політичних сил,громадсько-політичних рухів, громадських активістів, які повністю готові зараз взяти на себе відповідальність за те, що буде відбуватися в нашій країні.“Ми формуємо абсолютно нову політичну еліту цієї країни. Відсьогодні не може бути суперечок та інших розмов, що нам нема за кого голосувати і з кого обирати, тому що нове покоління українців нарешті об’єдналося разом – у “Рух нових сил”, – відзначила пані Ольга.

Також вона продемонструвала декларацію відповідності членства в “Русі нових сил”, яка гарантуватиме всім українцям, що представники старої системи не ввійдуть до команди об’єднання. Натомість М. Саакашвілі ще раз закликав інші реформаторські нові прогресивні сили та організації приєднуватися до “Руху нових сил”.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO