Наші діди не могли уявити, що Москва пришле армію убивати їхніх онуків

Наші діди не могли уявити, що Москва пришле армію убивати їхніх онуків

Загрузка...

Українці, які вибороли Перемогу під час Другої світової війни, і в найстрашніших снах не могли собі уявити, що через 70 років своє військо в Україну пришле Москва – холоднокровно вбивати їхніх онуків та правнуків

Про це заявив Президент Петро Порошенко під час відкриття фотовиставки “Четверте покоління” на території Національного музею історії України у Другій світовій війні, – повідомляють “Українські реалії” з посиланням на day.kyiv.ua

“Коли наші діди й прадіди в сорок четвертому та в сорок п’ятому наступали на Берлін, вони тоді й гадки не мали, і в найжахливіших снах уявити собі не могли, що через 70 років своє військо в Україну пришле Москва і холоднокровно вбиватиме їхніх онуків та правнуків”, – сказав глава держави.

Він підкреслив, що сьогодні Україна відзначає День пам’яті та примирення разом з усією Європою, маючи на це повне право. 

“Беззаперечними є подвиг українського народу і наш величезний внесок у перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні. Висловлюю нашу глибоку повагу і шану усім борцям проти нацизму. Низький уклін вам за ваш подвиг, за вашу перемогу, дорогі ветерани!” – наголосив Порошенко.

Нагадаємо, Порошенко заявив, що у Києві побудують Меморіал українських героїв.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO