Смачний плювок в обличчя подільників – терористів, від Грема Філліпса.

Смачний плювок в обличчя подільників – терористів, від Грема Філліпса.

Загрузка...

Грем Філліпс не збирається приймати російське громадянство. Про це кремлівський пропагандист ламаною мовою повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі ВКонтакте, передають Патріоти України.

“І, при всій повазі, це пора, щоб закрити дискусію про те, коли я приймаю російське громадянство. Ніколи. Росія велика країна, але Великобританія також велика країна, і я з Великобританії, і завжди буде британським. Ось так”, – написав пропагандист.

У коментарях користувачі запропонували скандальному пропагандиста замість російського прийняти громадянство “ДНР” та “ніколи не говорити” ніколи “.” Ніколи не говори “Ніколи”, солоденький. Хіба мало, як життя-то повернеться. “, – прокоментувала визнання Філліпса Necro Mancer Раніше пропагандист РФ Філліпс видав бойові позиції терористів

 

 

Читайте также : Русские!!! Вы хоть осознаёте масштабы той беды, которую Россия принесла в Украину? (пост россиянина про смерть террориста, опять в ТОПах-соцсетей)

Читайте также : “Почему теперь мы ненавидим русских”, – пост украинки во всех соцсетях бьет рейтинги.

 

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Ризикуй знати набагато більше.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO