Російський актор Дмитро Дюжев на своїй сторінці “Вконтакте” написав звернення до українців

Російський актор Дмитро Дюжев на своїй сторінці “Вконтакте” написав звернення до українців

Загрузка...

“Мені соромно за нашу російську владу! Прошу вибачення в України за те, що зараз творить наша влада. Я не хочу війни так само як і багато людей в нашій країні, але мені соромно за те що творить наша влада! Я завжди любив і поважав Україна як сильну країну! Зараз багато зірок активно коментують ситуацію в Україні на своїх сторінках в соціальних мережах і я не хочу залишитися в стороні “, – написав актор.

“Я хочу звернутися до чоловіків і жінок усього світу: не має значення, хто вони зараз, президенти країн або прості робітники. Мені з дитинства розповідали, що чоловік – це захисник. А зараз мені страшно жити в своїй рідній країні а так само страшно за Україну і за події, які в ній відбуваються “, – пише Дюжев.

“У моїй родині були розповіді про війну 41-45 року тому, що дід пішов воювати на фронт в 16 років, бабуся теж пережила в дитинстві жах війни і голоду. З їх слів війна це жах і страх, голод і смерть. Так невже ми можемо забути те, що пережили наші предки і власними руками повернути хаос війни в наше життя і життя наших дітей. Я хочу, щоб мої діти і майбутні внуки спокійно грали на вулиці, з радістю зустрічали ранкове сонце і бачили добрі сни вночі, дружили з діточками , не залежно на якій мові вони розмовляють російською або українською. Я з покоління , Яке виросло в СРСР і не вірю що тоді нас змушують дружити з усіма людьми інших національностей. Ні, ми просто жили, не концентруючи уваги на національності не тому, що зневажали свою рідну російську та українську культуру, а тому, що ми були добрішими і людяніше “, – пише актор.

“Я ціную українську культуру і звичаї, і сам трохи розмовляю українською мовою. У мене є рушник, (можна сказати сімейна реліквія), якому вже 100 років. Рушник вишитий хрестиком, нитками чорного і червоного кольорів і передаючи цей рушник своїм дітям, хочу розповідати, ким він вишитий і коли і при цьому говорити що чорний колір – це символ родючої багатою української землі, а червоний колір символ нового життя процвітання країни. і не хочу, щоб ці два кольори стали символами крові пролитої на українській землі. Ми цивілізовані люди, наше покоління виросло в мирний час, і я вдячний за це своїм предкам. Що таке війна – це не природне явище, яке не стихія яка нам непідвладна – це те що людина творить своїми руками, доводячи свою велич і міць. А людина – це чоловік і жінка . Я думаю кожна мати незалежно який у неї дитина – дорослий чи ще малюк, буде проти війни. мати – це жінка, значить все жінки проти війни.

Залишаються чоловіки. Кому вони хочуть довести свою велич і міць за допомогою війни? Своїх дружин, своїх матерів, своїх дітей – так нехай вони доведуть натомість свою любов, повагу і ніжність. А ви жінки в цей час оціните і будете їх вважати найсильнішими і розумними. І війна не потрібна !!!!! Може сьогоднішня моя філософія не всім зрозуміла. Скільки людей і стільки і думки, АЛЕ просто мовчати вже немає сил. Я просто хочу щоб люди всього світу зрозуміли, що ми люди однієї планети і нам нема чого ділити на ній, ми повинні не воювати, а вчитися нарешті то жити в світі, працювати, ростити дітей, створювати твори мистецтва, відпочивати і любити. І це все можливо, але тільки в світі без війни! “, – завершив актор.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO