«Кіборги» подякували «Моторолі» за «злив» інформації

«Кіборги» подякували «Моторолі» за «злив» інформації

Загрузка...

Відомий своєю жорстокістю бойовик Моторола,  Арсеній Павлов, може опинитися в епіцентрі чергового скандалу донецького масштабу,  звісно, якщо він  ще  живий.

 

Про це повідомляють Патріоти України  з посиланням на сепаратистські ЗМІ.

Вся його терористична діяльність, санкціонована московськими політтехнологами і воєначальниками, може бути перекреслена декількома провокаційними заявами як самого уродженця республіки Комі, так і українськими бійцями, які  розказали, як їм допомагав «герой ДНР».

Досить цікавий компромат на бойовика виданню «Гал-Інфо» повідав молодший сержант, командир відділення 80-ї аеромобільної бригади, «кіборг» Дмитро Баховський. «Моторола нам допомагав. Все відео та фото, які він знімав і викладав, нам дуже допомагали, – зазначив боєць. – Професіонали відразу визначали по місцевості, куди стріляти». Фактично це означає, що Моторола як би «працював» на ЗСУ коректувальників вогню, і ще невідомо, скільки бойовиків загинуло за його «наводкою».

Якщо врахувати досить сумбурний характер бойовика, і те, що багатьох польових командирів, типу Стрєлкова (Гіркіна), «усували» і за менші гріхи, слова «кіборга» (якщо, звичайно, вони правдиві) в донецькому «МГБ» візьмуть на замітку.

Крім цього, Моторола і сам зумів себе дискредитувати. Якщо врахувати, що вся політика так званої «Новоросії» будується на ненависті до США, як ворогу нарівні з Україною, то заяву командира підрозділу «Спрарта» в інтерв’ю інформагентству «Новоросія» про те, що на ньому американські берци, які «прислали з США» виглядає більш ніж провокаційною. А як же патріотизм і меседжі Путіна про те, що «американські сосиски труять росіян», розміщений на тому ж веб-ресурсі, та інші? .. Судячи з того, як хвацько в «ДНР» «прибирають» всіх, хто робить свій статок на крадіжці гуманітарки і не ділиться, а подібні гріхи за Моторолою давно помічалися, бойовик цілком може опинитися під арештом. І американські берци з коригуванням вогню по «своїх» же йому обов’язково пригадають. Нагадаємо уривок з інтерв’ю з начальником Головного слідчого управління СБУ Василем Вовком, який стосувався Мотороли.

«Василю Васильовичу, раніше ви нам розповідали про колишнього мера-терориста Слов’янська Пономарьова, про свої зустрічі з Гіркиним, коли він ще воював в Україні, про контакти з діючими лідерами «ДНР»-«ЛНР». Скажіть, чи живий епатажний бойовик «Моторола»? Занадто суперечлива останнім часом інформація про це. – Такої особи немає. Це туша з руками і ногами. Він несамовитий. Дійсно, була інформація, що його свої ж і пристрелили, а потім ФСБшний телеканал його «оживив». Думаю, це не надовго … Раніше чи пізніше, а «свої» ж його і приберуть.  Однак вчора   знову з’явилася  інформація,  що  Моторолу вбили:  про це  повідомили  партизани.