Диверсант Мирон здав своїх в ефірі

Диверсант Мирон здав своїх в ефірі

Загрузка...

Позивний «Мирон» заявив, що приїхав з Бєлгорода і разом з ним воюють, в основному, найманці з Російської Федерації. Всі вони (принаймні на камеру) збирається воювати, поки не дійдуть до Києва.

Таке відео Патріоти України розшукали у мережі. “Гніздо” Захарченка, звідкіля той вилупився у прем’єри “ДНР” складається з російських найманців. Про це за простотою рашистської душі повідав один зпокі що живих ветеранів “Оплоту”.

«Я сам з Білогород, в основному воюємо з росіянами, зі своїми братами, в принципі, тут все наші брати», – говорить учасник диверсійно-розвідувальної групи «Оплоту» «Мирон». Він також розповів, що воює не перший місяць і брав участь у бойових діях в Красногорівці і Нікішиному. Поряд з іншими «донбаськими шахтарями», які приїхали з Росії, «Мирон» виконує штурмові операції по захопленню і зачистці різних об’єктів і населених пунктів.

«Ми виконуємо різні бойові завдання, і дасть Бог (вони щиро вважають, що з ними БОГ?-прим.), будемо виконувати до останнього, поки не візьмемо Києва, не звільнимо святу землю від цієї нечисті», – заявив бойовик.