Книга про Голодомор отримала міжнародну премію

Книга про Голодомор отримала міжнародну премію

Загрузка...

Книга української письменниці Лесі Мельничук отримала золоту медаль від міжнародної премії Independent Publisher Book Award.

“Вітаємо україно-австралійського автора Лесю Мельничук, кандидатку філологічних наук з отриманням золотої медалі від премії Independent Publisher Book Award 2018 за книгу “Голодомор: приглушені голоси голодних дітей”, — повідомив Український інститут Америки у Facebook.

Авторка зібрала 40 історій тих, хто пережив Голодомор 1932-33 років і потім мігрував до Західної Австралії. Співавтором книги також є письменник Філіп Вебстер.

“Те, про що я дізналася, було руйнівним голодом, принесеним Сталіним українському народу, до якого, на мою думку, можна справедливо вживати слово геноцид”, — пише Мельничук.

Премія Independent Publisher Book Award має на меті збільшити визнання незалежних авторів, які публікуються самостійно щороку.

Архітектори виклали у мережу проект будівництва другої частини Меморіалу Голодомору у Києві, яке триватиме кілька років. Проект опублікований на сайті польської дизайнерської студії Nizio Design International.

gazeta.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO