Вуглегірськ: ульяновські десантники в паніці залишили позиції

Вуглегірськ: ульяновські десантники в паніці залишили позиції

Загрузка...

Ганебну для російської зброї інформацію повідомили самі ж росіяни. Щоб зупинити втікачів знадобилися радикальні спецзаходи.

Українська артилерія нанесла потужний удар по атакуючим підрозділам 31-го окремого десантно-штурмового батальйону ВДВ Міноборони Росії.

Про це Патріоти України довідалися з радіоперехоплень блогера Олега Ярчука.

Втративши 25 убитими та пораненими уральські десантники не витримали, та побігли геть. Зупинив втікачів загороджувальний загін дзержинців. Дивізія ім. Дзержиського МВС Росії є елітарним підрозділом, що забезпечує охорону перших осіб Кремля з часів залізного Фелікса. У військових діях участь майже ніколи не брала. Її планида: охоронні, церемоніальні та каральні функції. Схоже на те що російське командування повертається до сумнозвісної практики заградзагонів НКВС часів Великої вітчизняної війни. Тим часом українські вояки у Вуглегірську демонструють зовсім інший приклад поведінки, не жаліючи себе і міцно тримаючи ворога. Всього російські кадрови частини за минулу добу в районі Вуглегірська втратили 43 вбитими, 103 пораненими та 6 зниклих без вісті.
Джерело: http://patrioty.org.ua/vuglegirsk-ulyanovski-desantniki-v-panitsi-zalishili-pozitsiyi/