Пашинський володіє 30% російської лотерейної компанії, виключеної РНБО із санкційного списку?!!

Пашинський володіє 30% російської лотерейної компанії, виключеної РНБО із санкційного списку?!!

Загрузка...

Рада нацбезпеки і оборони виключила із санкційного списку дві російські лотерейні компанії – “МСЛ” та “Патріот”, які займаються лотерейний бізнесом.

В Україні за останні два роки від них – 0 надходжень до державного бюджету при багатомільярдних оборотах. В нормальних країнах – відрахування від такого бізнесу – це додаткові кошти до Пенсійного фонду.

Мені стало відомо, що начеб то, голова Комітету нацбезпеки і оборони Сергій Пашинський володіє 30% в одній із цих компаній. Ми обов’язково перевіримо ці дані!

Це кричущий факт і я подав запит на засіданні Парламенту, аби розібратись із цією оборудкою.

Лотерейний бізнес має бути націоналізованим і приносити легальні доході державі, поповнювати її Пенсійний фонд, а не кишені олігархів з держави-агресора і іх долевиків!

Ми готові до акцій під вікнами винуватців та мародерів!!!

ПАШИНСЬКИЙ ВОЛОДІЄ 30% РОСІЙСЬКОЇ ЛОТЕРЕЙНОЇ КОМПАНІЇ, ВИКЛЮЧЕНОЇ РНБО ІЗ САНКЦІЙНОГО СПИСКУ?!!Рада нацбезпеки і оборони виключила із санкційного списку дві російські лотерейні компанії – "МСЛ" та "Патріот", які займаються лотерейний бізнесом. В Україні за останні два роки від них – 0 надходжень до державного бюджету при багатомільярдних оборотах. В нормальних країнах – відрахування від такого бізнесу – це додаткові кошти до Пенсійного фонду.Мені стало відомо, що начеб то, голова Комітету нацбезпеки і оборони Сергій Пашинський володіє 30% в одній із цих компаній. Ми обов'язково перевіримо ці дані! Це кричущий факт і я подав запит на засіданні Парламенту, аби розібратись із цією оборудкою.Лотерейний бізнес має бути націоналізованим і приносити легальні доході державі, поповнювати її Пенсійний фонд, а не кишені олігархів з держави-агресора і іх долевиків!Ми готові до акцій під вікнами винуватців та мародерів!!!

Gepostet von Сергій Каплін am Freitag, 25. Mai 2018

Сергій Каплін


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO