“Україна зіскочила з газового гачка. Ця перемога – історична” – Порошенко про...

“Україна зіскочила з газового гачка. Ця перемога – історична” – Порошенко про рішення Стокгольмського арбітражу щодо “Нафтогазу”

Загрузка...

За словами глави держави, Україна навчилася відстоювати свої інтереси у міжнародних судах.

Перемога національної акціонерної компанії “Нафтогаз Україна” на судовому процесі у Стокгольмському арбітражі – це історична перемога України і досягнення справжньої енергетичної незалежності. Про це заявив президент України Петро Порошенко під час розмови з керівником “Нафтогазу” Андрієм Коболєвим, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

“Ця перемога – історична. Україна зіскочила з газового гачка і отримала справжню енергетичну незалежність. І запровадження ринкових тарифів, системи субсидій, справедливих цін – це є той внесок в енергетичну безпеку держави, який ми зробили”, – заявив Порошенко.

Він додав, що тепер Україна матиме твердішу позицію у переговорах з іноземними партнерами щодо газотранспортної системи. Це пов’язано передусім із тим, що Україна навчилася відстоювати свої інтереси у міжнародних судах.

“Зараз, коли ми показали, що ми вміємо відстоювати державні інтереси, у нас буде більш тверда позиція в переговорах з нашими іноземними партнерами щодо майбутнього газотранспортної системи і НАК “Нафтогаз України”, – наголосив Порошенко.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO