У Донецькому аеропорті крім житомирських “кіборгов” більше нікого немає?

У Донецькому аеропорті крім житомирських “кіборгов” більше нікого немає?

Загрузка...

У м. Баранівці Житомирської області 5 грудня проведуть в останню дорогу свого земляка, який загинув на сході України, рядового Олексія Сасіна.

Олексій Павлович Сафін народився 21 серпня 1976 року. Проживав у Баранівці. Виховувався у багатодітній родині. Його мама нагороджена орденом «Мати-героїня», адже разом із батьком вони дали дорогу в життя сімом дітям.

Олексій Сасін був призваний до Збройних Сил України в рамках часткової мобілізації. Потрапив у зону проведення антитерористичної операції у складі 93-ї окремої механізованої бригади. Його життя трагічно обірвалося 28 листопада поблизу Донецького аеропорту. У загиблого залишилися батьки, дружина та двоє дітей.

Зазначимо, що українські та російські бойовики заключили перемир’я в Донецькому аеропорту. Про це заявив спікер Народної Ради самопроголошеної Донецької Народної Республіки Андрій Пургін. Також він наголосив, що чергове засідання робочої контактної групи прийняло рішення про припинення вогню з 17.00 по Україні.

Також відомо, що почалися переговори за участю української та російської сторін про повне припинення вогню на території Донецького аеропорту.

Стало відомо, що переговорна група домовилась з представниками «ЛНР» про припинення вогню вздовж лінії розмежування. Було домовлено про відведення важкого озброєння.

politinfo