Родина Ткачуків передала на передову необхідні бійцям АТО речі

Родина Ткачуків передала на передову необхідні бійцям АТО речі

Загрузка...

Необхідні речі для бійців антитерористичної операції, які боронять цілісність України на Сході передала волонтерам родина Ткачуків. Про це на свої сторінці Facebook повідомив волонтер Володимир Кулешов.

Фото Владимира Кулешова.

За його словами речі, які придбали Ігор та Геннадій Ткачуки, а також Людмила Станіславенко наразі надзвичайно необхідні.

Фото Владимира Кулешова.

Та зауважив, що сьогодні речі передали на передову позицію одному з наймолодших командирів 128 бригади.

«Дуже вчасно! Безмежно дякуємо родині Ткачуків, яка подарувала нашим захисникам сучасний потужний планшет та Power Bank. Величезнe спасибi, — йдеться в повідомленні. — Можливicть завжди мати доступ до точних карт , якi щодня коригуються згiдно змiн ситуацii- одна з запорук перемоги у сучаснiй вiйнi. Це вам не покемонiв ловити))) Разом — сила! Разом — переможемо!».

За словами Ігоря Ткачука, допомога бійцям АТО — прямий обов’язок кожного українця.

— Хлопці, які боронять наш спокій та цілісність України, гідні найкращого, — наголосив Ігор Ткачук. – Я розумію наскільки важливо мати якісну техніку та доступ до сучасних технологій. Тому коли волонтери звернулись з проханням допомогти ми з родиною не задумувались ні хвилини. Це найменше, що ми можемо зробити аби віддячити їм за їх героїзм.

Людмила Станіславенко додала, що її родина активно співпрацює з волонтерами.

— Кожен член моєї родини долучається до допомоги, — розповіла Людмила Станіславенко. – Я говорю не лише про придбання продуктів харчування, амуніції та інших необхідних речей. Окрім цього ми долучаємось до організації заходів з психологічної реабілітації, лікування та навчання військових.

Геннадій Ткачук зауважив, що немає морального права стояти осторонь. Тому він постійно передає допомогу на передову, а також членів родин бійців АТО.

— Я часто спілкуюсь з волонтерами та людьми, які їздять на Схід, — сказав Геннадій Ткачук. – Знаючи про потреби хлопців не можливо просто стояти осторонь. Часто телефоную Володимиру та питаю, що потрібно й передаю. В цьому мене підтримує моя родина та родина брата. Постійно обговорюємо, що ми можемо зробити та намагаємось не стояти осторонь.

Зазначимо, Ігор Ткачук, Людмила Станіславенко та Геннадій Ткачук постійно співпрацюють з волонтерами, які передають допомогу на передову. Також не залишають вони поза своєю увагою людей, які були вимушені покинути власні домівки через початок проведення антитерористичної операції. За їх ініціативи та сприяння у місті проходять тренінги та різноманітні заходи у яких беруть участь люди, які не з чуток знають, що таке війна.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO