У Чернівецькій міськраді розповіли про заповненість лікарень хворими на COVID-19

У Чернівецькій міськраді розповіли про заповненість лікарень хворими на COVID-19

Загрузка...

Нині у Чернівцях розгорнули 321 ліжко для пацієнтів з COVID-19

Сьогодні, 12 березня 2021 року, на території Чернівецької міської лікарні №1 відбулася пресконференція щодо ситуації з лікуванням пацієнтів, хворих на коронавірус, в місті Чернівці.

– Захворюваність, як була високою, так і залишається. На даний час в місті розгорнуто 321 ліжко під COVID-19. Всього на лікуванні на сьогодні перебуває 281 особа. Це є три наші міські лікарні. Опорною і базовою є Чернівецька міська лікарня №1, яка має на даний час 166 ліжок, відведених під COVID. І майже 87% з них зараз є заповненими. Пацієнти досить важкі. Більшість з них потребує кисню, – повідомила начальниця управління медичного забезпечення у сфері охорони здоров’я Чернівецької міської ради Наталія Калмикова.

З її слів, також допомогу хворим на COVID-19 надають Чернівецька міська лікарня №4, яка знаходиться в Садгорі. Вона вся відведена під лікування тільки хворих коронавірусом. Там в наявності 75 ліжок із заповненням на 87%. А також Чернівецька міська лікарня №3 має ковідні відділення. Там є 80 ліжок, з яких заповнено приблизно 85%.

– Ситуація є важкою, тому ми зараз займаємося тим, що шукаємо місця, просимо допомоги і в області, і нашими силами намагаємося все зробити для того, щоб запобігти наперед, якщо ситуація буде ускладнюватися, – додала Наталія Калмикова.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO