Садового чекають зі звітом у профільному комітеті Ради

Садового чекають зі звітом у профільному комітеті Ради

Загрузка...

Луценко зазначила, що коштів у Львові достатньо для того, щоб «привести це місто з екологічною катастрофою в процвітаючий історичний центр»

Мер міста Львова Андрій Садовий має прозвітувати про свою діяльність на профільному парламентському комітеті. Про це заявила народний депутат України, представник президента в парламенті Ірина Луценко.

«На комітет профільний Садового. Хай прозвітує, які видатки він зробив для громади із залученням телебачення, хай покаже, до кого звертався, скільки разів приїздила комісія з Кабінету міністрів, скільки вивезли сміття по полігонах, які громади, де знаходяться представники «Самопомочі», не проголосували за те, щоб сміття з міста Львова знаходилося в інших містах», — сказала Луценко.

Вона зазначила, що коштів у місті Львові достатньо для того, щоб «привести це місто з екологічною катастрофою в процвітаючий історичний центр».

Напередодні міський голова Львова Андрій Садовий визнав свою провину в тому, що зараз місто перебуває у критичному стані через сміття.

Читайте також: В Кременчуге забастовали железнодорожники Южной железной дороги

Вчора також стало відомо, що у Львові, з огляду на накопичення сміття та підвищення температури повітря, надзвичайно високий ризик спалаху кишкових інфекцій.

Як повідомлялося, станом на 18 червня у Львові назбиралося понад 8,5 т відходів, які нікуди вивезти.

Нагадаємо, 12 червня міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що міська комісія звернулася до уряду з проханням оголосити Львів зоною надзвичайної екологічної ситуації.

19 червня лідер фракції «Самопоміч» у Верховній Раді Олег Березюк оголосив голодування через ситуацію зі сміттям у Львові. Сьогодні віце-спікер парламенту Оксана Сироїд заявила, що приєднується до голодування свого однопартійця Олега Березюка.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO