Зустрічай, Європо: Мандруємо на власному авто

Зустрічай, Європо: Мандруємо на власному авто

Загрузка...

Поради туристам від МВС.

Джерело: Обозреватель

У Міністерстві внутрішніх справ назвали основні правила подорожі за кордон на авто, які стосуються номерних знаків, договору обов’язкового страхування та інших документів, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Зазначається, що для подорожі за кордон на авто потрібні такі документи: національне посвідчення водія; розпізнавальний знак України на транспортному засобі; договір обов’язкового страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів; свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, що видане на особу, яка перетинає кордон; державний номерний знак на ТЗ.

Джерело: Обозреватель

Також увагу водіїв звертають на те, що індивідуальні номерні знаки транспортних засобів дійсні лише на території нашої країни. За кордон можна виїжджати виключно на державних НЗ.

Особам, що здійснюють поїздку за кордон, на період подорожі видається свідоцтво про реєстрацію на їхнє ім’я. Свідоцтво про реєстрацію, видане на ім’я власника транспортного засобу, і документи, які підтверджують право користування і (або) розпорядження транспортними засобами, зберігаються у сервісному центрі МВС.

Цей документ підлягає поверненню відповідному сервісному центру МВС не пізніше 10 днів після повернення з-за кордону.

Окрім цього, повідомляється, що якщо на авто згідно із законом встановлено тимчасову заборону на зняття з обліку (крім транспортних засобів, придбаних у розстрочку), до поїздок воно не допускається.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO