Працівник пошти покусав львівських полісменів (відео)

Працівник пошти покусав львівських полісменів (відео)

Загрузка...

На Яворівщині п’яний працівник пошти накинувся на львівських полісменів. Про це повідомляє інформаційний портал “Явір.Net”.

30 травня, близько 01 години ночі на автодорозі Львів-Краковець поблизу міста Новояворівськ, патрульні помітили автомобіль Toyota Camry, яка виїхала на зустрічну смугу, не маючи перешкод попереду. Автомобіль маневрував дорогою. Патрульні зупинили транспортний засіб і, повідомивши водієві про порушення, попросили пред‘явити документи. Водій відмовився виходити з автомобіля і наступної миті, залишивши у патрульних документи, завів двигун і поїхав з місця зупинки.

Як вияснили кореспонденти Yavir.Net, чоловік, який керував автомобілем Toyota, проживає в Яворівському районні поблизу Львова та працює високопосадовцем в ПАТ “Укрпошта” у Львові.

Коли інспектори наздогнали водія, він почав вдавати, що чекає на зупинці громадського транспорту маршрутку. Чоловік викликав на підмогу дружину та іншу групу підтримки. Він поводився агресивно і при затриманні наніс тілесні ушкодження патрульним. Жінка та швабро теж перешкоджала роботі поліцейських. Порушник намагався втекти у ліс, та йому це не вдалося.

Читайте також: Лайфхак от Всеволода Ковальчука: Как развести государство на деньги или куда при этом смотрит НАБУ?

На місце також приїхали декілька тактичних груп поліцейських, які допомогла затримати водія. Він захотів проходити перевірку на стан сп’яніння в медичному закладі, де далі поводився агресивно, нецензурно ображав медперсонал, кричав, порушував громадський порядок та спокій. Черговий лікар приймального відділення Яворівської ЦРЛ надав висновки, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння. На чоловіка склали протокол за керування у нетверезому стані та винесли постанову за порушення правил дорожнього руху.

Окрім того, оскільки у працівників поліції зафіксовані чисельні забої мяких тканин, укуси та ссадини, слідчим відділом Яворівського ВП відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

 


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO