“НАЗК не перевірило жодної е-декларації, бо система покриває “своїх”, – народний...

“НАЗК не перевірило жодної е-декларації, бо система покриває “своїх”, – народний депутат від “ВОЛІ-РУХУ НОВИХ СИЛ” Юрій Дерев’янко

Загрузка...

Нацагентство з питань запобігання корупції не перевірило жодної декларації, які подавали українські чиновники в режимі онлайн за 2015-2016 роки.

Про це написав в соціальній мережі депутат від “ВОЛІ-РУХУ НОВИХ СИЛ” Юрій Дерев’янко.

“В Україні тільки вдають, що займаються реформами і борються з корупцією. Адже коли журналісти подали запит до НАЗК, то отримали відповідь, що жодної декларації на предмет повноти не перевірено. У НАЗК, мабуть, є важливіші справи”, – написав Ю. Дерев’янко у Facebook.

За словами парламентаря, застава причетного до корупційної діяльності Р. Насірова і взяття на поруки М. Мартиненка свідчать про те, що антикорупційні реформи в Україні саботуються. Тому що влада покриває “своїх”.Депутат від “ВОЛІ-РУХУ НОВИХ СИЛ”, окрім цього, закликав завтра, 12 травня, виходити до будівлі Апеляційного суду в Києві, аби одіозному корупціонеру Мартиненку було обрано реальний запобіжний захід.

Читайте також: “Дайте же, наконец, Украине летальное оружие и статус главного союзника вне НАТО”

“Приходьте, адже тільки під тиском суспільства можна домогтися проведення справжніх антикорупційних реформ і здолати кругову поруку”, – каже нардеп.Представники “ВОЛІ-РУХУ НОВИХ СИЛ” теж будуть присутніми на цій акції. Відзначимо, що минулоріч посадовці України подали 106 тис. 998 електронних декларацій. Цього року – 842 089.

При цьому, на предмет своєчасності НАЗК, яке славиться захмарними зарплатами свого керівництва, в 2016 році перевірило тільки 11 заповнених документів, а за 2017 рік– 14. А правильність і те, чи всі дані про майно і доходи вказані в деклараціях, в Нацагентстві ще взагалі не перевіряли.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO