Чиновника-корупціонера суд Самбора поновив на посаді: у “ВОЛІ-РУСІ НОВИХ СИЛ” обурені...

Чиновника-корупціонера суд Самбора поновив на посаді: у “ВОЛІ-РУСІ НОВИХ СИЛ” обурені таким рішенням

Загрузка...

Самбірський суд поновив на посаді Романа Пицика, який є співзасновником місцевої організації “Партії регіонів” і причетний до корупційних схем в місті.

Раніше він обіймав посаду начальника юридичного відділу міськради та співпрацював з екс-мером Т. Копиляком, який теж причетний до незаконних оборудок.Чинний міський голова від “ВОЛІ РУХУ НОВИХ СИЛ” Юрій Гамар провів службове розслідування, в результаті якого стало відомо про злодіяння посадовця: Пицик крав міське майно, незаконно приватизовував землі і магазини, нелегально оформляв спадок і прокручував махінації із новобудовами.

Дві догани він отримав за це свого часу в міській раді.Після цього чиновник знехтував присягою державного службовця, коли виступив в суді проти міськради Самбора,перебуваючи при цьому на посаді цього органу. Того року начальника юридичного відділу звільнили. А спецкомісія збитки від діяльності Пицика оцінила в мільйони гривень.Та суду Самбора забракло доказів і підстав щодо законності звільнення чиновника: Р. Пицика поновили на посаді. Однак самбірчани вкрай обурені таким рішенням судді і закидали його грошима.

Читайте також: Депутат від “ВОЛІ РУХУ НОВИХ СИЛ” Юрій Дерев’янко: “Перші особи держави підтвердили, що є рішення про конфіскацію 1,5 мільярдів Януковича, але в Єдиному реєстрі судових рішень його немає

Але в міськраді здаватися не збираються: “Колишні службовці і судді хочуть повернути собі владу, аби втілювати свої корупційні схеми в місті. Але їм це не під силу. Наші юристи вже готують апеляцію”, – повідомила прес-служба Самбірської міської ради.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO