Українські школярі-винахідники привезли з Німеччини рекордну кількість нагород

Українські школярі-винахідники привезли з Німеччини рекордну кількість нагород

Загрузка...

9 медалей – золото, чотири срібла і чотири бронзи вибороли українські юні обдарування на XXIV Міжнародній конференції молодих вчених ICYS-2017.

Золоту медаль за постер і бронзову за саму роботу українській команді приніс Артур Качур (м.Чернівці).На Конференції десятикласник Артур Качур з Чернівців представив інноваційну ідею: використати радіоактивний парус для дослідження далеких об’єктів космосу, за що отримав бронзову медаль. Золоту хлопцю вручили, зазначивши його роботу над постером до своєї ідеї, яку той також презентував присутнім.

Ще один чернівчанин Микола Веремчук, який їздить представляти Україну на ICYS, вже другий рік завойовує срібло за постер і бронзову нагороду за розробку. Він представив дослідження в галузі фізики, де показав, як визначати щільність повітря за допомогою оптичних неоднорідностей.Ще одне срібло за математичне дослідження, що стосується теорії ігор, отримав десятикласник Олексій Олексишин, теж приїхав з Чернівців.

Читайте також: 10 опасных находок: вещи, которые нельзя подбирать!

Випускник із Запоріжжя Микола Музиченко взяв срібну медаль за вдосконалену модель Стірлінг-генератора – зарядки для гаджетів, яка працює від енергії вогнища. Срібну медаль авторського оригінального алгоритму 3D-сканування отримав також одинадцятикласник з Дніпра Сергій Воронов.Бронзу на Конференції отримав київський старшокласник Олексій Шатохін – сконструював багатофункціональний пристрій, що поєднує в собі 3D-принтер, лазер для різання і гравіювання.

Ще одну бронзу приніс українській команді ще один чернівецький десятикласник Максим Григорчук за дослідження про стохастичною резонансі в симетричній бістабільною системі.Варто зазначити, що щорічно українська команда бере участь в міжнародному інтелектуальному змаганні ICYS. Традиційно діти повертаються з медалями.

Читайте також: Американський ясновидець назвав дату початку Третьої світової війни: «Росія повалить весь світ в хаос»

«Щоб їх отримати, школярі докладають великих зусиль на всіх етапах підготовки до конкурсу – від обмірковування ідеї до підготовки виступу англійською на захист. Але в цьому році наша команда особливо сильна », – підсумував керівник міжнародного відділу УЦ« Мала академія наук України »Євген Кудрявець.

«Наші учні підготували не тільки теорію, а й попрацювали над макетами своїх винаходів. Правда, ми мали проблеми з вильотом в аеропорту через пристрої, які везли з собою, ніхто не розумів, що саме ми веземо і боялися, що це може бути небезпечно », – зазначила керівник української команди Наталя Поліхун.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO