Деканоїдзе — самозванка, вона не має стосунку до успіху поліцейської реформи в...

Деканоїдзе — самозванка, вона не має стосунку до успіху поліцейської реформи в Грузії – Москаль

Загрузка...

Реформа поліції привела до ситуації, коли правоохоронці полюють не на бандитів, а на чиновників-правопорушників для відео в Інтернеті.

 

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль вважає, якщо брати приклад у проведенні поліцейської реформи з Грузії, то незрозуміло, чому в Україні їх реалізовувала людина, яка не має жодного стосунку до них. Про це він сказав у ефірі телеканалу «112 Україна«.

«Не Деканоїдзе робила ці реформи. В Грузії поліцейську реформу робив чинний віце-спікер парламенту від опозиції. І там абсолютно все робилось по іншому. А у нас витратили купу грошей абсолютно ні на що. Це привело до ситуації, коли поліція некерована», – заявив голова ОДА, який також являється генералом-лейтенантом МВС у відставці.

Москаль зазначає, що реформа поліції привела до ситуації, коли замість полювання на бандитів, з Києва приходить наказ шукати п’яних чиновників для відеороликів у Інтернеті.

«У них завдання з Києва, щоб знімати на камеру когось з чиновників або п’яного, або, який неправильно припаркував авто. Потім вони мають відразу викласти в Інтернет. Хіба це боротьба зі злочинністю?», – сказав губернатор.

Також керівник області додає, що завдяки реформі в Україні з’явилися управління поліції, які не підкоряються один одному.

«Як голова Закарпатської обласної адміністрації я бачу, що у мене є управління національної поліції і управлянні патрульної поліції, які один одному не підкоряються», – додав Москаль.