Настав день!

Настав день!

Загрузка...

Настав головний день для кожного справжнього українця, патріота своєї країни – День Незалежності України. Вітаємо українців всього світу з 25-ю річницею Незалежності України!!!

Мабуть, без перебільшення можна сказати, що саме цьогорічне свято в помислах та думках українців найбільше характеризується саме як НЕЗАЛЕЖНІСТЬ!
НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, за яку ми воюємо, НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, за яку гинуть кращі наші сини та дочки, НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, яку почали цінувати!
НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, яку тепер просто зобов’язані зберегти! Зберегти та примножувати тисячолітні традиції та збудувати дійсно СИЛЬНУ, ЄДИНУ ТА МІЦНУ ДЕРЖАВУ! Державу, яку любимо понад усе!
І ми збудуємо, ми вистоїмо, БО МИ ЦЬОГО ВАРТІ!!!
Окреме вітання в цей день хочеться передати бійцям у зону АТО! Ми гордимося Вами, Ви можете розраховувати на нашу підтримку! Ми переконані, що з такими патріотами – МИ НЕЗДОЛАННІ!
Вітаю Вас з національним святом – Днем незалежності України!
Хочу побажати Вам міцного здоров’я, добробуту, натхнення і плідної праці та привітати Вас уривком з віршу Тараса Григоровича Шевченка:

“Я так її, я так люблю
Мою Україну убогу,
Що проклену святого Бога
За неї душу погублю.”

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Ризикуй знати набагато більше.

 

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Украіну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO  https://www.facebook.