Коронавірус COVID-19: не такий страшний як його малюють чи масштабний шахрайський бізнес-проєкт?

Коронавірус COVID-19: не такий страшний як його малюють чи масштабний шахрайський бізнес-проєкт?

Загрузка...

Вже минуло більше пів року з того часу, коли з’явилася перша інформація про новий коронавірус, поширення якого призвело до пандемії. Та якщо в перші місяці цю хворобу в світі боялись практично всі, то з кожним наступним днем, тижнем, місяцем COVID-19 почав обростати міфами на різноманітну тематику: від «вимре все людство» до – «коронавірус це наймасштабніша світова афера». Шукаючи інформацію про Covid-19, багато людей натрапляли на різні історії та трактування в соціальних мережах і ставали невільними поширювачами дезінформації та навіть брехні. На кожне нове трактування того, що «коронавірус – це афера, змова, і т. д. в ЗМІ зразу же синхронно з’являються тисячі публікацій які це заперечують…

Та як же насправді і кому вірити?

Звісно, авторитетні лікарі, політики, аналітики жорстко розказують, що Коронавірус – це нещадний вбивця який може знищити все людство, а тому потрібно чітко виконувати інструкції для протидії йому. Всі ці слова тут же закріплюються гучними щоденними статистиками, що захворіло в світі вже умовно 14 млн., померло – 650 тис., видужало – 9,5 млн. Відповідно в Україні приміром: 68 тис., 1650 і 38 тис., плюс стабільно підкреслюють новими рекордними добовими показниками. А все це закріпляють постійною подачею з усіх можливих й неможливих джерел.

Паралельно із збільшенням такого інформаційного тиску зростає й кількість нових теорій, що «коронавірус це афера», «коронавірусу немає», і. т. д.

– Що раз то дальше люди «стають на цьому роздоріжжі і не знають куди іти». Але в такому випадку потрібно довіритись цифрам, не даром говорять «цифри не брешуть», тоді хто ж бреше?

Нижче ви можете побачити офіційну статистику України: «Кількість померлих за окремими причинами смерті у січні-травні 2020 року»

І так, за період січень-травень 2020 року в Україні померло 239 967 осіб:

приміром

  • від туберкульоз 1405
  • ВІЛ 1355
  • цукровий діабет 830
  • Хвороби нервової системи 1809
  • з них грип і пневмонія 2699
  • алкогольна хвороба печінки 743
  • транспортні нещасні випадки 1360
  • Хвороби системи кровообігу 164 384
  • Онкологія 32208

– COVID-19, вірус ідентифікований 642

– COVID-19, вірус неідентифікований 21

Цікаво чи не так?!…

– Питання: чому в нашій державі не закуповують масштабно потрібну техніку для лікування онкології, хвороб системи кровообігу, чи туберкульозу?!… Невже наші клініки вже цим забезпечені?!…

– Чому розганяють тільки статистичні дані про коронавірус COVID-19 від якого менше померлих чим навіть від грипу?

– Чому, приміром, не оголошують загальну статистику: від туберкульозу померло стільки, від грипу стільки, а від коронавірусу стільки? 

– Чому політики включаючи президента говорять про надзвичайно потрібну вакцинацію від COVID-19? Чому інші хвороби не висвітлюються так активно?

– Чому? Невже саме вакцинація є головною ціллю коронавірусу? – Тоді як же всі ці заперечення про «коронавірус – це афера»?…

Отже – ось вам статистична істина!Справжні цифри про всю цю надуту пандемію, про грандіозну брехню української влади, яка пішла на поводу чийогось машстабного бізнес-проекту!

Висновки напевне зробити вже не важко?!!!

Все вище написане аж ніяк не заперечує існування коронавірусу та він явно не такий страшний як його малюють!!!

– І так: що ви там говорите – в вересні друга хвиля коронавірусу???

– Чи друга хвиля брехні і грабежів бюджету?!!!


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO