Бровари- це відображення України…

Бровари- це відображення України…

Загрузка...

Розкажу всю правду про нелегалів, про те як моїй мамі приносили гранату в автобус. Про те, яка ситуація на кордоні “Шегині”. Про те як ми боролись і будемо боротись проти нелегалів!

І якщо влада не хоче в країні мати “Сомалі”, тоді терміново візміть ситуацію в свої руки і послухайте нас- перевізників!!!

Арсен АваковАнтон Геращенко нелегальні перевезення є в кожній області, майже на кожній автостанції. Поліція має стати на захист бізнесу і закону!!! Я прошу вас допомогти всім нам!!!

Бровари- це відображення України…Розкажу всю правду про нелегалів, про те як моїй мамі приносили гранату в автобус. Про те, яка ситуація на кордоні "Шегині". Про те як ми боролись і будемо боротись проти нелегалів!І якщо влада не хоче в країні мати "Сомалі", тоді терміново візміть ситуацію в свої руки і послухайте нас- перевізників!!!Арсен Аваков, Антон Геращенко нелегальні перевезення є в кожній області, майже на кожній автостанції. Поліція має стати на захист бізнесу і закону!!! Я прошу вас допомогти всім нам!!!

Gepostet von Володимир Нетребенко am Freitag, 29. Mai 2020

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO