Ще ніхто не здолав Холодний Яр: мер Черкас жорстко відповів Зеленському (відео)

Ще ніхто не здолав Холодний Яр: мер Черкас жорстко відповів Зеленському (відео)

Загрузка...

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко звернувся до президента України Володимира Зеленського, він нагадав очільнику держави про корупційні скандали навколо оточення глави держави й застеріг від тиску на місто.

Про це йдеться у його відео на Facebook, передає “Прямий”.

“Пане президенте, я думав, коли ви переможете – в країні буде закон один для всіх… Прийде весна і будемо саджати. Тільки не міських голів, а корупціонерів. Я думав, що ви будете саджати за кнопкодавство, я думав, що ви будете садити своїх соратників за “Велюр”, – заявив посадовець

Також Бондаренко зауважив, що “ми готові відповідати, але тільки після ваших однопартійців”.

“А зараз, як у тому фільмі про Крим: Черкаси будуть чинити опір. Пам’ятайте, Черкаси – вільне козацьке місто, і якщо потрібно об’єднати Україну, ми об’єднаємо Україну. І пам’ятайте – ніхто в житті не здолав Черкаси, не здолав Холодний Яр, не здолав дух Богдана Хмельницького і Тараса Шевченка”, – резюмував очільник міста.

Нагадаємо, міського голову Черкас Анатолія Бондаренка викликають на допит 4 травня.

Раніше мер міста Черкаси Анатолій Бондаренко заявив, що його не вдасться залякати ніякими кримінальними справами через послаблення карантинних обмежень у місті.

Нагадаємо, поліція відкрила кримінальну справу через рішення місцевої влади з 1 травня послабити карантинні заходи у Черкасах, дозволивши з 1 травня роботу більшості магазинів, а також відвідування зелених зон і парків.

30 квітня попри карантин в Україні, Черкаси зняли обмеження на громадський транспорт для всіх працюючих.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO