Я не хочу виживати. Я хочу жити, пане президенте!

Я не хочу виживати. Я хочу жити, пане президенте!

Загрузка...

Я виживав у 90-х, торгуючи дезодорантами замість навчання. Я був здібним, виграв дві районні олімпіади з інформатики і, можливо, міг придумати Фейсбук. Але я ліпив цінники на борщагівському базарі, поки мої одногрупники добували інтеграли і будували послідовності.

Мої батьки виживали у соціалістичному раю з двома дітьми в однокімнатній квартирі площею 33м2. Якось вони віддали місячну зарплату, щоб купити мені галімий синтетичний турецький светр, if you know, what I mean.

Мої баба з дідом виживали в Голодомор. Потім виживали на роботі в Німеччині. А після визволення виживали на допитах в НКВС.

Мій прадід виживав, коли забрали все майно, бо куркуль. А його з сім’єю відправили, слава богу, не до Сибіру, а всього лиш із Кропивницької області в Полтавську. На голе місце.

Тому, вибачте, пане президенте, але я не хочу виживати. Надто довго моя сім’я виживала, замість того, щоб жити. Я буду жити, а виживати будете ви. І цього хочу не тільки я!

Згадайте 2004. Пам’ятаєте, коли ви заробляли на концертах за Януковича, народу набридло виживати і він повстав, щоб жити. І як зразу все змінилося! Виживати довелося вже не народу, а президенту Кучмі.

Згадайте 2013. Народу набридло виживати під, як ви влучно пожартували, ебонітовими паличками Беркуту і тепер виживати прийшлося вже президенту Януковичу.

Тож моя вам порада, Владіміре. Коли ми тут все розрулимо, займіть зручну стартову позицію і будьте готові виживати. Бо ми налаштовані жити. На повну!

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO11