Це фото Микола Несправа, настоятель Іверського храму в Дніпрі. Позавчора ця церква...

Це фото Микола Несправа, настоятель Іверського храму в Дніпрі. Позавчора ця церква звернулася до своїх прихожан, бо “в связи с введением карантина финансовая поддержка храма значительно оскудела”

Загрузка...

Це на фото Микола Несправа, настоятель Іверського храму в Дніпрі.
Позавчора ця церква звернулася до своїх прихожан, бо “в связи с введением карантина финансовая поддержка храма значительно оскудела”. Просять слати гроші на особисту картку настоятеля.
Тим часом того ж 14 квітня Микола Несправа купує собі 25 соток землі на Дніпропетровщині. Замість того, щоб допомогти власній церкві, яка “оскудєла”.

Ця земельна ділянка стала четвертою за рахунком, яка належить церковнику. Сам же він живе у будинку на 200 м.кв. у Дніпрі.

Несправа у коментарі Слідство.Інфо сказав, що купив землю за власні кошти. Каже, має роботу – викладає у місцевому університеті внутрішніх справ (який постачає кадри для МВС 

І ще захоплюється ландшафтним дизайном. Обидві справи, очевидно, високодохідні. А паства поки мусить скидатися на потреби церкви. Московського патріархату, звісно ж. Детальніше – за лінком нижче.

На изображении может находиться: один или несколько человек, на улице и текст

Источник


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO